7 نکته جهت امنیت مالی پس از بیکاری

  • توسط pooladmin
  • 26/12/2019
  • 0
امنیت مالی

 

اگر شغل تان را از دست داده اید یا دوران مالی سختی را به هر دلیلی سپری می کنید، نگرانی درباره صورتحساب ها و امنیت مالی تان قابل درک است. اما مراحلی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا پس از بیکاری امنیت مالی داشته باشید. اگر دربارۀ از دست دادن کارت اعتباری و دیگر پرداخت ها نگرانی دارید مطلب زیر را بخوانید، تا درک کنید چگونه قبض ها و دیگر مسائل را بودجه بندی و تنظیم کنید.

 1. به شرکت کارت اعتباری تان دست رسی داشته باشید

بیکاری ناگهانی به قدر کافی برای امنیت مالی استرس زاست. نگرانی دربارۀ عدم پرداخت قبض های ماهانۀ کارت اعتباری به این استرس می افزاید.

خبر خوب این است که بسیاری از شرکت های کارت اعتباری برنامه هایی دارند که به مشتری ها کمک می کند چیزی را که به عنوان سختی مالی شناخته شده است را تجربه کنند. عموما این اتفاق به علت حوادث غیر مترقبه زندگی مانند بیکاری، صدمه یا بیماری، یا اتفاقات اورژانسی یا بلایای طبیعی می باشد. نیازی به گفتن ندارد، هیچ کس دوست ندارد تا به لحاظ مالی دچار سختی شود.

امنیت مالی

 2. به میزان بودجه تان دقت کنید

برای بودجه سازی نیاز دارید تا به هنگام چالش مالی این موارد را در نظر بگیرید:

مقدار درآمد یا ذخیره ای که از منابع مختلف می توانید داشته باشید، مانند:

ذخیره سازی

اختصاص مقداری پول به هر دسته بندی

طرح هزینه ها را مشخص و آن را مدیریت کنید

چیزهایی را که ضروری نیستند قطع کنید اما به ایده آل ها دسترسی داشته باشید مانند:

تلویزیون کابلی

غذا خوردن در رستوران

مجله

خدمات تمیز کردن خانه

محوطه سازی

امنیت مالی

 3. مشاور اعتباری بگیرید

شاید مفید باشد که با یک مشاور اعتباری ملاقات کنید و دربارۀ منابع مالی تان فکر کنید و گزینه های پرداخت تان را محاسبه کنید. می توانید فهرستی از مشاوران اعتباری ثبت شدۀ دولتی با شماره 2227-388-800 بگیرید یا این که این لیست را از ساختمان عدالت دریافت کنید.

 4. جهت امنیت مالی قبض های تان را اولویت بندی کنید

هنگامی که بودجه تان را مدیریت کنید می توانید قبض های تان را نیز اولویت بندی کنید. در اینجا یک روش خوب وجود دارد. ابتدا قبض هایی را که نیازمند پرداخت جهت چرخۀ صورتحساب را در نظر بگیرید، بنابراین باید به ضرورت ها اهمیت داد.

دوم، پرداخت های حداقلی را در قبض های دیگر در نظر بگیرید مانند کارت های اعتباری.

اگر سعی کنید که این کار را انجام دهید می توانید بیش تر از حداقل پرداختی را پرداخت کنید یا از پرداخت بهره اجتناب کنید. البته در دورۀ چالش مالی این کار امکان پذیر نیست. ساخت حداقل میزان پرداختی، مانع آن می شود تا شما به گذشته بر گردید. این کار از حقوق و مجازات پرداختی اجتناب می کند.

 5. از بدهی جدید اجتناب کنید

حال زمان آن نیست که برای اضافه کردن چیزهای جدید امضا کنید، به صورت حساب های ماهانه تان بیفزایید، یا خرید هایی را انجام دهید که واقعا ضروری نیستند. و باید محتاطانه استفاده از اعتبار ها را در نظر بگیرید، همانند کارت های اعتباری فروشگاه، و هیچ اهمیتی ندارد که چقدر آن قرارداد می تواند جذاب به نظر برسد.

امنیت مالی

 6. گزینه ها را در نظر بگیرید تا بدهی تان را دوباره به لحاظ مالی تنظیم کنید

اگر بیش از یک وام یا صورتحساب دارید که فکر می کنید نمی توانید ماهانه پرداخت را انجام دهید، بهتر است از ترفند ادغام استفاده کنید. ادغام بدهی ممکن است به شما کمک کند تا پول را با کاهش نرخ بهره و پرداخت ماهانه، ذخیره کنید. همچنین می تواند برای شما در دنبال کردن و مدیریت کردن منابع مالی تان با میزان پرداختی ماهانه مفید باشد.

اگر صاحب خانه هستید، بدانید که عمل ادغام مالی یک گزینۀ مناسب جهت کاهش پرداخت ماهانه تان است.

 7. چیزهای مهم دیگری که باید به آن ها فکر کنید

اگر بیکاری یا تغییر شغل را تجربه کرده اید و یک طرح بازنشستگی دارید به دنبال تغییر آن باشید.

گزینه های مفید دولت را بررسی کنید.

جست و جو کنید که آیا شما و خانواده تان مشمول بیمه سلامت COBRA هستید یا خیر

رزومه تان را پر بار کنید و منابع اطلاعاتی جمع آوری کنید

مواجه شدن با مشکل مالی یا بیکاری استرس زا است و هیچ کسی دوست ندارد تا در این موقعیت قرار بگیرد. فقط با خواندن این مقاله و جمع آوری برخی اطلاعات می توانید به خودتان کمک کنید، با این کار گام اول را برداشته اید.

 

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضو خبرنامه پول پدیا شوید

اخبار

error: !در صورت نیاز به کپی مطالب با ما تماس بگیرید

عضو خبرنامه پول پدیا شوید

با عضویت در خبرنامه پول پدیا از این پس بهترین های بازار پول و سرمایه و صدها مطالب مرتبط دیگر را به صورت هفتگی روی ایمیل خود دریافت خواهید کرد

شما عضو خبرنامه پول پدیا شدید :)